Смятаната за много близа до Путин  фактически първа дама на Русия

...
Смятаната за много близа до Путин  фактически първа дама на Русия
Коментари Харесай

ЕС налага санкции и на смятаната за жената до Путин - Алина Кабаева

Смятаната за доста близа до Путин  фактически първа дама на Русия олимпийска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева също е част от новия шести пакет от наказания на Европейския съюз, който страните от Съюза разискват сега, съобщи Българска национална телевизия.

Брюксел стимулира решението си с обстоятелството, че Кабаева е ръководител на борда на шефовете на Националната медийна група (NMG), която има огромни дялове в съвсем всички съветски федерални медии, които възпроизвеждат пропагандата на съветското държавно управление. Тя е някогашна съветска гимнастичка и някогашен народен представител в Държавната дума.

Според разнообразни издания Кабаева има деца от Путин. Другите две дъщери на Путин - Мария Владимировна Воронцова и Екатерина Владимировна Тихонова към този момент са обект на наказания от страна на Европейския съюз.

Към момента не се знае къде се намира Алина Кабаева.  След началото на войната на Русия в Украйна бе основана петиция тя да бъде експулсирана от Швейцария, защото се смяташе, че живее там в първокласна вила, дружно с децата на Путин. Но швейцарските управляващи обявиха, че нямат сведения тя да е в страната. Има догатки също по този начин, че Кабаева се намира във високотехнологичен бункер в Сибир.

В Брюксел и през днешния ден на равнище посланици на страните-членки ще продължи разискването на шестия пакет наказания към Русия, в който би трябвало да е бъде включена родената в Ташкент олимпийска шампионка от Атина`04.

Вчера Урсула фон дер Лайен направи оферти за  шести пакет от наказания за Русия, който включва поетапна възбрана на вноса на целия съветски нефт и петролни артикули до края на тази година.  Посланиците на страните от Европейския съюз ще заседават и през днешния ден, с цел да не престават разискването на пакета.

Унгария и Словакия евентуално ще получат по-дълъг период за прекъсване на съветския импорт, предлагането на Европейската комисия е до края на идната година. Вчера стана ясно, че  Чехия и България също биха желали да се възползват от изключенията.

Гърция, Малта и Кипър от своя страна показаха угриженост по отношение на предлагането петролни танкери под флага на Европейски Съюз или под контрола на Европейски Съюз също да не могат да доставят съветски нефт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР